Adry Administrator

Data inscrierii: 06/Oct/2007 Mesaje: 45 Localitate: Alexandria
|
Trimis: 14/10/2007 17:39 Titlul subiectului: GoogleAdSense |
|
|
[url=https://www.google.com/adsense/login/ro/] [/url]
Mie mi se pare cel mai bun program de facut bani pe net. Despre incredere/seriozitate nu mai este cazul sa discutam pentru ca a platit probabil sute de mii (sau mai mult) de webmasteri din lume. Din experienta personala, in privinta a nu mai stiu cate modalitati incercate de a scoate bani pe net, va recomand acest program cu mare incredere pentru ca s-a dovedit a fi cel mai rentabil.
Reclama este adaptata site-ului, poate fi optimizata pe canale, este foarte flexibila in design iar profitul per click este variabil: am luat si 1 cent dar si peste 60 centi per click. Unii spun ca plateste si un dolar, depinde de variabilele Google. Nu am castigat cumplit de mult dar, tinand cont de traficul meu nu prea mare pe site-urile cu reclama pot preciza ca este mai mult decat multumitor.
Mai mult, Google plateste pentru inscrierea webmasterilor si puteti beneficia de mari sume de bani. Totul tine, din pacate, de TRAFIC. Cu cat creste traficul cu atat va creste si nr de click-uri, pt ca veti vedea dupa cateva luni ca veti avea x click-uri la 100 vizitatori. Procentul reprezentat de click-uri tine mai mult de importanta si valoarea continutului site-ului, căci una este sa ai 300 de vizitatori unici pe zi la o statistica de 2,5 pagini vizitate/vizitator si alta este sa ai la acelasi nr de vizitatori 9 pagini vizitate/vizitator. Si mai sunt numeroase altele de spus, pe care va invit sa le postati in contiuare. |
|